Translate

Total Pageviews

Monday, April 13, 2009

BIRTHDAY!

Tanggal 13 April 2009, genaplah umur aku di dunia selama 24 tahun. Dah semakin matang aku ni.. dan kematangan aku diraikan oleh insan-insan yang nyata menyayangi aku..terima kasih semua..dan biar gambar yang aku muatkan ini bercerita...

Ini kek yang di beli oleh Eddy dan Tasha.. Also a surprise.. Thanks!

Kek ini aku potong di rumah kampung aku...Surprise by Mak.. tapi tak berapa nak surprise sebab mak tak pandai berlakon.. hehe


Ini kawan aku Hafiz dan Shahril yang sempat merasa kek itu.. En Din Cameraman pun sempat rasa



After aku potong kek di Bernama TV, surprise by IDA.. bersama Patsy and Kak Shila..


And Aishah.. TQ for the Pic


Potong kek!!


Terkejut aku masa ni tau!!


Potong kek...


Inilah kek Surprise kak Bernama TV by IDA.. Thanks IDA...

9 comments:

.OhNora. said...

bro kumar.
Happy Birthday!!!!
may god bless you.
moga panjang umur.
murah rezeki.
n berjaya selalu :))

MR.KUMAR said...

Thank U! Nora...

Sarah Samz said...

best nyer.. :)

CikDonews said...

happy birthday abg kumar.
smoge pnjg umur n murah rezeki.
maaf terlewat wish..huhu!
bz keje:P

Teruterubozu Anamae said...

Happy Belated Birthday...So sorry, bukan lupa date hang tapi masalahnya lupa nak wish..balik PB nanti roger aku...aku belanja hg

Uthaya Sankar SB said...

Wei! Sila kemas kini maklumat pada profil --- sebab kau dah T-U-A!

esis said...
This comment has been removed by the author.
esis said...

hapy belated bestdaty

-en rie-

shy said...

Thank you very much kumar from (Maima)deputy president subadhra