Translate

Total Pageviews

Tuesday, February 3, 2009

ALAHAI MIIM

Setelah sekian lama tidak membuka laman web rasmi MALAYSIA INSTITUE OF INTEGRATIVE MEDIA (MIIM), aku terfikir untuk melihat apa perkembangan terbarunya.
Aku membuka laman web tersebut dan, apa yang aku rasa adalah KECEWA!
Kenapa?
CE baru MIIM rupa-rupanya masih lalai dan tidak ingat apa janji beliau.
Sejak menjadi Timbalan CE di bangunan yang terpacak di atas bukit di seksyen 5, sehinggalah berhenti kemudian kembali semula ke MIIM yang bangunnya di Setiawangsa, Webbsidenya masih sama.
Masalahnya, kalau sama tak pe, ini data didalamnya pun masih ada yang tidak diupdate sejak lebih 2 tahun!

Apa nie?
Beb! cakap jer tak penting, BUKTIKAN!

Dibawah nie, antara gambar yang aku muatkan mengenai website MIIM.


Kat page ni, nama puan Seti Hamidah yang merupakan pegawai pemasaran yang dah berhenti lebih dua tahun masih wujud, dengan alamat MIIM di tapak lama.. nak menipu pelajar baru ke?--Bukan menuduh, sekadar mempersoal...

Mesej dari CE ni dah lama tak update. MR CE should make the words..bukan maintain what the previous CE said or wrote..

Ni yang diupdate..new map, boleh pulak!

This page is still the same since 3 years back WITHOUT any updates!

5 comments:

CikDonews said...

ye ye..tau xpe! sekurang-kurangnya updet la ckit. dan takde la nmpk seolah2 menipu lagi kn? hahahahaha!

Miss Nora89 said...

ntah.
myampah je tgk web miim.
cam hampeh.
da la xupdate ape langsung.
kadang2 jeles tgk college lain bole je online reg, online check result exam.
tp miim ape pon xde.
btw. xde ke sape2 nak update?
bro kumar kan ramai kenalan.
cdey je tgk miim macam tuh.

MR.KUMAR said...

MIIM kan ada Diploma Multimedia Production, kenapa tak anjurkan pertandingan--yang diwar2kan CE korang dulu. Katanya nak buat pertandingan upgrade website.. ntahlah, dia lupa ker, buat2 lupa ker...sedeh!

ZURA_LALA said...

sy student bru d MIIM stiawangsa. tp sy da benti pas tau bnyak yg "disembunyikan" oleh pihak miim. rs trtipu pun de.a'ah,,pihk MIIM xupdate web dorang.pe motif dorang ye??nak bohongi para plajar lepasan SPm sprti sy & kwn2 kew? 2xpew g. prob paling besar, nk tahu ape?..PIHAK miim Xrenew MQA da 3tahun! ape niew..nk bohong atau aniaya plajar??

edaolala said...

y la saya tak jumpe bro punye blog awal2. ayak.. duit bazir 4k dah... haihh.. huhu..