Translate

Total Pageviews

Monday, February 23, 2009

KERJAYA...BAWAKU TERBANG!!!

Sekadar ingin berkingsi gambar-gambar yang dirakam bersama rakan seperjuangan di Bernama TV dan sebahagian lagi semasa aku di PC!


Selepas menjamu selera di Pejabat Perdana Menteri Ye!

Nampak tak bumbung berkubah? kenal tak kat mana... :P

Excited dapat masuk pejabat Perdana Menteri, lampu pun nak diambil gambar!


Ni aku dalam toilet yer!

Sangat bersih!

PC Liow Tiong Lai

Aku dan senior aku di MIIM, di event Kementerian Kesihatan...

Kak Ros!

Makan di kkampung baru.. View KLCC

2 comments:

ABBYTHEJOURNALIST said...

Perangai sejibik mcm Abby ;p
Abby ada gak la koleksi pose dalam toilet kementerian and hotel best2...
hehe..
we r geng~!

MR.KUMAR said...

ha!!! kata seminda!!! kah kah kah.. tidak mana leh jadi boss ngan anak buah yang ngam dari dulu...