Translate

Total Pageviews

Tuesday, March 17, 2009

AKU DITAG JUGAK!

Seksikah Anda?

1. Tangkap @ sertakan 3 gambar anda yang anda rasakan paling seksi

2 .Tak semestinya tak berpakaian @ mendedahkan. Mungkin anda rasakan senyuman anda masa itu seksi. Sertakan!!

3. Nyatakan mengapa gambar itu seksi bagi anda

4.Tag 5 rakan-rakan yang seksi


Aku rasa seksi dalam gambar ni sebab aku tengah cross dari Kuala Terengganu... satu Malaysia boleh tonton beb.. belum lagi dari oversea yang boleh tonton aku nyer live cross through http://www.bernama-tv.com/!


Ni kat starbucks malam Vhinese New year.. lepak. First timbe pakai Sanfu (baju lelaki cina)



Ni pulak kat Parlimen...aku rasa seksi sebab dalam gambar ni aku leh wat 3 betuk ekspresi muka...

Aku tag Abby, Eddy, Syaz, dan Ecah.. aku ni tak ramai kawan.. so..korang 4 jelah.. tak cukup syarat tag aku nie..

3 comments:

Syazsy said...

takleh jwb tag, pasai aku tak mendedahkan muka aku sepenuhnya dlm blog. i plan to stay anonymously.

*grins*

ko kan tau aku seksi cana.. tayah nk tag2 ok bebeh. catch u around.

MR.KUMAR said...

Gedik lah kau!

Syazsy said...

aku tak segedik ex gf kau. nyeh nyeh nyeeeehh.